WordPress website kosten

Actuele WordPress website kosten achterhalen? Wil je een WordPress website laten bouwen en weten hoeveel je straks kwijt bent hiervoor? Dan is het verstandig dat je een offerte aanvraagt.

Veel ondernemers vinden het lastig om in te schatten wat een website nu eigenlijk moet en mag kosten. En alle verschillende aanbieders in webdesign maken dit ook niet makkelijk voor je. Zo kun je voor minder dan 1000 euro een professionele website laten bouwen, maar hoe zit het met de kosten daarna?

De kosten uitgelegd

Naast dat de website uiteraard iets kost, zijn er ook andere kosten waar u rekening mee moet houden. Hieronder zullen we kort benoemen de kosten die ook verbonden zijn aan het bouwen van een website.

Net als huis heeft een website ook zijn eigen adres nodig. Een domeinnaam kan al simpel voor minder dan 10 euro geregistreerd worden. Let wel op; een domeinnaam moet elk jaar verlengd worden en hier zullen ook kosten voor in rekening gebracht worden.

Daarnaast heeft de website ook zijn eigen “ruimte” nodig om bereikt te kunnen worden op het internet. Dit noemen ze ook wel hosting. U kunt het zien als een stukje op een server huren en dit doet u of maandelijkse of op jaarlijkse basis. De kosten hiervan verschillen veel.

En dan zijn ook veel webdesignbureaus die maandelijkse kosten vragen voor onderhoud en beveiliging van uw website. Ook hier kunnen de kosten erg in verschillen. Deze kosten zijn niet noodzakelijk, echter doet u er wel goed aan om dit te doen. Websites die niet up to date of goed beveiligd zijn, zijn kwetsbaar voor hackers en virussen.

Vraag actuele WordPress website kosten op

Zou je graag willen weten wat de exacte prijs is voor het bouwen van jouw website? Dan is het verstandig dat je vandaag nog gratis offertes aan verschillende webdesigners vraagt. Hiermee krijg je direct een goed overzicht van de uiteindelijke kosten te zien en kun je de beste offerte zelf uitzoeken. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field
Ik wil ook (meerdere keuzes mogelijk)
Select an option
Wat is jouw budget? *
Select an option
Wat wil je precies laten maken? Is er een bepaalde deadline? Heb je vereisten?
Fill out this field
21 + 12 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu