Website bouwen kosten

Actuele website bouwen kosten opvragen? Dan is het ten eerste altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende partijen. Daarnaast zijn de kosten voor een eigen website afhankelijk van veel factoren.

Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan? Wordt het materiaal digitaal door je aangeleverd? Wil je dat wij de teksten en het beeldmateriaal voor je website verzorgen? Gaat het om een eenvoudige ‘statische’ website of een database-gestuurde ‘dynamische’ site?

Het zijn allemaal factoren die meespelen in de uiteindelijke kosten bij het ontwikkelen van een website. Daarom is het zo belangrijk om altijd om meerdere offertes aan te vragen, want deze kunt u vergelijken en zo inzicht krijgen in een globaal kostenplaatje.

Andere kosten buiten de ontwikkeling

Met het bouwen van een website bent u er natuurlijk nog niet, want er zijn ook andere kosten gemoeid met het bouwen van een website. Na de bouw van een website zal een website ook op een server moeten staan die altijd verbinding heeft met het internet. Dit noemen ze ook webhosting en bij de meeste betaal je hier op jaarlijkse basis voor.

Maar u moet bijvoorbeeld ook denken aan extra kosten zoals het aanvragen en verlengen van een domeinnaam. En wat dacht u van een SSL-certificaat? Vanaf 1 juli 2018 worden websites zonder SSL als “onveilige website” bestempeld in Google Chrome. Door dit niet te hebben, kunt u veel bezoekers mislopen.

Vraag een offerte aan voor website bouwen kosten

Door deze offertes te vergelijken kunt u veel geld besparen op de totale kosten van de ontwikkeling van uw website.. Met behulp van onze dienst kunt u vrijblijvende offertes aanvragen bij meerdere webdesigners tegelijk. U krijgt dan binnen enkele werkdagen de eerste offertes via uw e-mail toegestuurd.

Dus waar wacht u nog op? Het aanvragen van meerdere offertes voor een website bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wacht niet langer en kom vandaag nog met meerdere partijen in contact voor website bouwen kosten.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Ik wil ook (meerdere keuzes mogelijk)
Select an option
Wat is jouw budget? *
Select an option
Wat wil je precies laten maken? Is er een bepaalde deadline? Heb je vereisten?
Fill out this field
19 - 14 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu