Responsive website maken

Een responsive website maken? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen, want via onze website kun je in contact komen met responsive website bouwers. Het bouwen van een responsive website is niet meer een luxe, maar inmiddels een keiharde vereiste.

Want waarschijnlijk tonen de statistieken van je website het al aan; de mobiele bezoekers zijn al bijna in de meerderheid. Daarnaast is de bounce rate van deze bezoekers schrikbarend hoog. En ondanks alle duidelijke waarschuwingen van Google’s algoritme updates, heeft de opkomst van het mobiele web je misschien toch nog verrast. En dat is niet zo gek, want het gaat nu eenmaal zo snel!

Sinds 2015 is responsive webdesign enorm in opkomst en door de jaren heen is het aantal responsive websites explosief gestegen. Toch zijn de meeste website op dit moment nog niet responsive.

Waarom een responsive website laten maken?

De mobiele apparaten zoals tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken in ons leven. Het is dan ook niet zo gek dat deze apparaten steeds meer gebruikt worden om websites te bezoeken. De kans dat een bezoekers de website verlaat wanneer deze niet responsive is, is natuurlijk veel groter dan wanneer deze wel responsive is.

Het benadrukt onder andere waarom het hebben van een responsive website zo belangrijk is. Een bezoeker stapt natuurlijk met hetzelfde gemak makkelijker over naar de website van je concurrent. Dat zou ontzettende zonde zijn en je kunt hier veel bezoekers mee verliezen. Hieronder zie je de 4 grootste redenen waarom een responsive website zo belangrijk is;

  • Het levert je bonuspunten op bij Google
  • Het aantal mensen wat een mobiele apparaat gebruikt stijgt
  • Oriënteren en beslissen gebeurt op mobiele apparaten
  • Hogere conversie door een responsive website

 

Wees dus verstandig en laat vandaag nog uw responsive website maken door één van de professionele website bouwers op deze website.

Vraag vandaag een offerte aan voor een responsive website maken

Wil je ook een responsive website maken door een professioneel team? Laat je gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog snel een offerte website bouwen aan of neem hier contact met ons op.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Ik wil ook (meerdere keuzes mogelijk)
Select an option
Wat is jouw budget? *
Select an option
Wat wil je precies laten maken? Is er een bepaalde deadline? Heb je vereisten?
Fill out this field
27 + 13 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu