Over ons

Waarom Website Offertes?

Een website laten ontwerpen kun je natuurlijk zelf doen. Echter als je een website wilt met een professionele uitstraling kom je al snel uit bij een professioneel bedrijf. Natuurlijk is dit heel lastig kiezen, er is immers genoeg aanbod. Via de service van Website Offertes bespaar je moeite, geld en kan je altijd kiezen op gevoel. Lees snel meer over onze diensten!

0+
offertes verzonden
0+
afgeronde offertes
0+
aangesloten dienstverleners
0+
jaren ervaring

Een website laten maken door een professional

Een website laten ontwerpen kun je natuurlijk zelf doen. Echter als je een website wilt met een professionele uitstraling kom je al snel uit bij een professioneel bedrijf. Natuurlijk is dit heel lastig kiezen, er is immers genoeg aanbod. Via de service van Websiteoffertes.nl bespaar je moeite en vooral geld. Je kunt nu geheel vrijblijvend meerdere offertes ontvangen en beslissen wat voor jou de best optie is.

Het Proces

Een website laten ontwerpen vereist specialistische kennis en een webdesigner/webontwikkelaar of marketeer kan hierdoor veel geld kosten. Je doet er daarom verstandig aan om meerdere offertes tegelijk aan te vragen. Door deze offertes te vergelijken kan je veel geld besparen op de totale kosten van jouw bedrijf. Met behulp van onze dienst kan je vrijblijvende offertes aanvragen bij meerdere dienstverleners tegelijk. Je krijgt dan binnen enkele werkdagen de eerste offertes via uw e-mail toegestuurd.

Hoe werkt het?

Nadat je een aanvraag hebt ingediend, ontvang je dus meerdere offertes. Het is voor jou en de dienstverleners prettig wanneer het duidelijk is wat je als klant precies wenst. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven wat het doel is, en welke uitstraling de website moet hebben en/of er bepaalde functies gewenst zijn. Dit alles bepaald voor een groot deel de prijs.

Welk platform of systeem?

Er zijn meerdere manieren om een website te bouwen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de site te laten maken in HTML. Echter komt dit niet veel meer voor en kiest men over het algemeen voor een CMS (Content Management Systeem). Zo heb je wellicht weleens gehoord van WordPress, Drupal, Prestashop, Magento of een ander systeem. Het is aan te raden om hier over na te denken en de systemen met elkaar te vergelijken. Je kunt dit ook aangeven in uw aanvraagformulier.

Hoe werkt het?

De prijs van de website is afhankelijk van meerder factoren. Het is aan te raden duidelijk aan te geven wat de wensen zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Enkele voorbeelden van factoren zijn:

  • De domeinnaam (www.naamvandewebsite.nl)
  • Het hostingpakket
  • Een eventueel uurloon
  • Aantal pagina’s
  • Speciale wensen en/of plug-ins.
  • Online Marketing Tools
  • Design d.m.v. betaalde stockfoto’s

Direct offertes aanvragen

Ben je na het lezen van deze informatie overtuigd? Vul dan jouw gegevens in en kom in contact met verschillende dienstverleners. Heb je nog vragen na het lezen van de bovenstaande informatie? Lees dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier.

Vraag nu gratis 6 offertes aan

Menu